DATA, INNOVATION,
FORRETNING

Fremtidens vindere har styr på den digitale masterplan
- er din virksomhed en af dem?

Om Beyond Data

Beyond Data 17 holdes i samarbejde mellem Berlingske og Computerworld.

Berlingske
Berlingskes udkommer dagligt på print, web, mobil og tablet, og rammer på hverdage 180.000 printlæsere, i weekenderne over 200.000. Erhvervsstoffet dækkes i tillægget Berlingske Business og på Business.dk, der har 50.000 daglige brugere.

På Berlingskes er den unikke kvalitetsjournalistik i højsædet, uanset om den læses på web, print, mobil eller tablet. Målgruppen er moderne erhvervsaktive i alderen 35-50 år, der er kendetegnet ved, at de er veluddannede og vellønnede

Computerworld
Computerworld er Danmarks førende it-medie, der leverer it-nyheder hver dag og udkommer med forskellige nyhedsbreve og trykte magasiner. Computerworld arrangerer ligeledes konferencer til it-professionelle og afholder it-kurser. Computerworld er en del af Jobindex koncernen.

Samarbejdet om Beyond Data '17 mellem de to medier sikrer den stærkest tænkelige adgang til alle de beslutningstagere, der arbejder med big data.

Hovedsponsor på konferencen er Inspari, der gennem veldokumenterede løsninger, Performance Management og Business Intelligence optimerer forretninger og organisationer og dermed hjælper kunder med at omsætte data til viden og værdi.

Handelsbetingelser

Ønsker du at vide mere om vilkårene for tilmelding til Beyond Data 17, klik her for at læse mere.


Kontaktinformation
Computerworld Events
Hørkær 18
2730 Herlev
Telefon: 77 300 300
E-mail: events@cw.dk
CVR: 65970414
På konferencen kan du møde nogle af branchen førende leverandører indenfor hvert deres speciale.

KONFERENCE
PARTNERE